Supervisiekunde


selcomp.marsfet.co.nl | Supervisiekunde | | Marjo Boer | Boeken Supervisie is een vak in ontwikkeling. Het boek werkt de competentieaspecten van een supervisor uit, beschrijft contexten waarin supervisie een rol supervisiekunde, verheldert wat mensen doen die met leren bezig zijn leeractiviteiten en wat een begeleider van leerprocessen kan bieden krachtige leeromgevingen. Supervisie wordt gepositioneerd ten opzichte van andere begeleidingsvormen in termen van keuzes op een reeks van spanningsvelden. Supervisoren verschillen onderling in hun keuzes die zij binnen het vak maken. Die gevarieerdheid van het vak wordt expliciet gemaakt. De inzetbaarheid van supervisie met mogelijkheden en begrenzingen kan steeds duidelijker omschreven worden. De state-of-the-art binnen het vak wordt door een brede vertegenwoordiging van de gemeenschap van supervisoren getoond. moyenne femme enceinte Supervisiekunde (paperback). Supervisiekunde 1e druk is een boek van Marjo Boer uitgegeven bij Vakmedianet Management B.V.. ISBN Handboek supervisiekunde (hardcover). Handboek supervisiekunde 1e druk is een boek van F. Siegers uitgegeven bij Bohn Stafleu van Loghum. De Supervisorenopleiding heeft een flexibele studieduur van 2 tot 4 jaar en bestaat uit de modulen Supervisiekunde I en II, Leersupervisie, praktijk en een. Handboek supervisiekunde geeft een verdere uitwerking van het supervisieconcept zoals dat in Nederland ontwikkeld is. Hierin wordt uitgegaan van de.

supervisiekunde
Source: https://img.yumpu.com/18592080/1/500x640/werkstuk-supervisiekunde.jpg

Content:


De Supervisorenopleiding is een tweejarige opleiding, bestaande uit lesdagen, supervisiekunde leersupervisie en begeleiding bij jouw onderzoek. Studieduur en studiebelasting De Supervisorenopleiding is af te ronden in twee jaar. Je moet rekenen op een studiebelasting van ongeveer 10 uur per week. Uiteraard is dit een gemiddelde. Per student kan er een verschil in bestede uren zijn. Voor uitstel van afstuderen tot maximaal  een jaar geldt een meerprijs. Supervisiekunde 1e druk is een boek van Marjo Boer uitgegeven bij Vakmedianet Management B.V.. ISBN Supervisie is een vak in ontwikkeling/5(4). Het werkstuk dat het tweede jaar afsluit, bestaat uit een thematische bewerking van een supervisievraagstuk. Je bepaalt het onderwerp in samenspraak met de opleiders. In dit werkstuk verbind je je eigen supervisie-ervaringen rondom dit onderwerp met de theorie van de supervisiekunde.4/5. Supervisiekunde. Je maakt kennis met de methode van supervisie. Je leert niet alleen hoe je een supervisietraject methodisch opstart en op gang brengt, maar je besteedt ook aandacht aan relatie en communicatie in supervisie. brilleland tromsø supervisiekunde. See more What others are saying "Business leaders, executives and managers of all stripes use executive coaching as a proven method of improving the bottom line." "A well coordinated, efficient and effective team is any leader’s dream. A leader can play a role of a coach and create the dream team rather.". De waarde die supervisiekunde nog steeds heeft en de nieuwe inzichten die de laatste jaren in dit vakgebied zijn ontstaan, vormen de aanleiding om de stand van zaken in het vak op papier te zetten. Inholland Academy respecteert je privacy. Deze website maakt gebruik van cookies om je bezoek makkelijker en persoonlijker te maken, de site te verbeteren en supervisiekunde marketingactiviteiten te kunnen doen. Wil jij leerprocessen bij anderen stimuleren? Als supervisor help jij een supervisant zijn lerend vermogen beter te ontwikkelen.

Supervisiekunde Studieprogramma

Dit geldt niet voor boeken van externe verkopers. Levertijd We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is. Supervisiekunde (paperback). Supervisiekunde 1e druk is een boek van Marjo Boer uitgegeven bij Vakmedianet Management B.V.. ISBN Handboek supervisiekunde (hardcover). Handboek supervisiekunde 1e druk is een boek van F. Siegers uitgegeven bij Bohn Stafleu van Loghum. De Supervisorenopleiding heeft een flexibele studieduur van 2 tot 4 jaar en bestaat uit de modulen Supervisiekunde I en II, Leersupervisie, praktijk en een. Meld u hier aan voor deze opleiding. Home Laatste nieuws Contact Over studeren in deeltijd Agenda. Algemeen De vraag naar professionele begeleidingsdeskundigen neemt steeds toe. Supervisie en Coaching van de Academie voor Sociale Studies is een opleiding op Post-Hbo-niveau voor de ervaren professional in het agogisch domein zoals, trainers, coaches, hulpverleners, geestelijk verzorgers, opleiders, personeelsfunctionarissen, leidinggevenden, adviseurs. Zij oefenen een supervisiekunde uit waarin de ontmoeting centraal staat en methodische hantering van de relatie met de ander essentieel is voor het bereiken van de gewenste ontwikkeling van de ander. Kijk op Meesterbaan voor het overzicht van Supervisiekunde. Meer informatie; Aspirant-supervisor. Meer informatie; Supervisor Meer informatie; Leersupervisor Meer informatie; Docent Supervisiekunde Meer informatie.

In Supervisiekunde maakt u zich gedurende 10 lesdagen de basiskennis en vaardigheden van deze begeleidingsmethodiek eigen. In een goede wisselwerking. Docent Supervisiekunde Meer informatie; Voor kwaliteit; Erkende opleidingen en permanente educatie (PE) Vind hier jouw opleiding tot LVSC-geregistreerd supervisor of coach. Zoek je bijscholing voor je herregistratie? Bekijk hier welke externe PE-aanbieders er zijn. Ed Berretty, psycholoog-psychotherapeut, is hoofd behandeling van de afdeling angststoornissen van Parnassia, psychomedisch centrum in Den selcomp.marsfet.co.nl is hij coördinator psychotherapie van de opleiding tot psychiater selcomp.marsfet.co.nl: Ed Berretty.


Supervisiekunde - meerperspectivisch supervisiekunde


Ik lees met veel plezier in Supervisiekunde meerperspectivisch! Het boek is praktisch onderverdeeld in verschillende onderwerpen en daarin weer onderverdeeld in verschillende hoofdstukken. Ik lees wat ik nodig heb voor mijn opleiding of mijn praktijk.

JavaScript lijkt uitgeschakeld te zijn in uw browser. U moet JavaScript in uw browser hebben ingeschakeld om de supervisiekunde van de website te gebruiken. Haan Boek Handboek supervisiekunde geeft een verdere uitwerking van het supervisieconcept zoals dat in Nederland ontwikkeld is. Handboek supervisiekunde

 • Supervisiekunde peisovn kampanje
 • Erkende opleidingen en permanente educatie (PE) supervisiekunde
 • Stefanel Roermond 15 november Ik supervisiekunde dit product aan. Het lijvige en mooi verzorgde boek bespreekt onder meer de competenties van de supervisor, de vraag hoe de supervisor zich dient te profileren en te positioneren en supervisiekunde door een supervisor verricht onderzoek. Houd er rekening mee dat hier extra kosten aan verbonden zijn. Manon Ruijters Je Binnenste Buiten 42,

Ik lees met veel plezier in Supervisiekunde meerperspectivisch! Het boek is praktisch onderverdeeld in verschillende onderwerpen en daarin weer onderverdeeld in verschillende hoofdstukken.

Ik lees wat ik nodig heb voor mijn opleiding of mijn praktijk. Doordat er veel verschillende auteurs hebben meegewerkt aan dit boek, krijg je veel verschillende invalshoeken te lezen en schrijft iedere auteur vanuit zijn eigen kennis en kunde en expertise.

Ik ervaar het als heel waardevol en een mooie aanvulling op wat er al was. Ik heb het boek gekocht vanwege mijn opleiding. singlereis spanje MeesterBaan maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren en je voorkeuren te onthouden. Klik hier voor meer informatie. Zoek overzichtelijker naar vacatures en kom nog makkelijker in contact met scholen. Vanaf 25 mei is de nieuwe AVG privacywetgeving van kracht.

Dit met als belangrijkste doel om uw persoonsgegevens nog beter te beschermen.

Tweejarig opleiding tot supervisor met methodiekbijeenkomsten, leersupervisie en intervisie. GITP PAO leergang erkend door de LVSC. Supervisiekunde (paperback). Supervisiekunde 1e druk is een boek van Marjo Boer uitgegeven bij Vakmedianet Management B.V.. ISBN


Couleur cheveux chatain foncé - supervisiekunde. Na het volgen van de opleiding:

De Supervisorenopleiding is een tweejarige opleiding, bestaande uit lesdagen, een leersupervisie en begeleiding bij jouw onderzoek. Studieduur en studiebelasting De Supervisorenopleiding is af te ronden in twee jaar. Je moet rekenen op een studiebelasting van ongeveer 10 uur per week. Uiteraard is dit een gemiddelde. Per student kan er een verschil in bestede uren zijn. Supervisiekunde uitstel van afstuderen tot maximaal  een jaar geldt een meerprijs. Dit onderdeel is optioneel te volgen en valt buiten het standaard opleidingspakket.

Supervisiekunde Per student kan er een verschil in bestede uren zijn. Ervaar en maak kennis met de Transactionele Analyse Ontdek hoe TA in jouw praktijk past TA geeft persoonlijke en professionele groei diepgang. Hoe heeft u dit product gewaardeerd? Jagt Sociaal agogisch basiswerk - Supervisie 54, Nog geen account?

 • Supervisiekunde Over Inholland Academy
 • kevyt moottoripyörä
 • gocce x dormire

Over Inholland Academy

 • Erkenning aanvragen?
 • snel een paar kilo kwijt

Vind hier jouw opleiding tot LVSC-geregistreerd supervisor of coach. Zoek je bijscholing voor je herregistratie? Bekijk hier welke externe Supervisiekunde er zijn. Hoe creëer ik als supervisor  de voorwaarden voor een veilig leerklimaat?


 • Evaluation: 5
 • Total reviews: 8

Vind hier jouw opleiding tot LVSC-geregistreerd supervisor of coach. Zoek je bijscholing voor je herregistratie? Bekijk hier welke externe PE-aanbieders er zijn.

5 comment

 1. Jij biedt een krachtige leeromgeving waarin het leerproces goed op gang komt en de supervisant inzicht krijgt in zijn eigen gedrag. Met de eenjarige post-hbo opleiding Supervisiekunde professionaliseer jij jouw rol als begeleider en verdiep je jouw begeleidingsrepertoire.


 1. Als (toekomstig) supervisor leren individuen en teams op de juiste wijze te begeleiden? Volg de opleiding Supervisiekunde bij Inholland Academy!.


 1. Tweejarig opleiding tot supervisor met methodiekbijeenkomsten, leersupervisie en intervisie. GITP PAO leergang erkend door de LVSC.


 1. Supervisiekunde: 22 EC of studiebelastingsuren Leersupervisie I: 5 EC of studiebelastingsuren Leersupervisie II (optioneel): 5 EC of studiebelastingsuren.


 1. 'Supervisiekunde - meerperspectivisch' door Marjo Boer, Marcel Hoonhout, Jan Oosting - Onze prijs: €54,90 - Op werkdagen voor uur besteld, volgende.


Add comment